Okurky po polsku

40 min.
Polsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
13 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané okurky zbavíme jader, nakrájíme je na malé kostičky a v osolené vodě povaříme asi 6 minut.
  • 2
    Vodu ocedíme, okurky vložíme na pánev na polovinu másla a osmahneme. Přendáme je na mísu a posypeme natvrdo vařenými, nasekanými vejci a opepříme.
  • 3
    Na pánvi rozehřejeme zbylé máslo, přidáme nastrouhanou střídku z veky a osmažíme dorůžova. Střídkou posypeme směs na míse.
  • 4
    Nakonec hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.