Okurky v koprové omáčce

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurky omyjeme, oloupeme, podélně rozkrojíme, zbavíme jader a nakrájíme na půlcentimetrové nudličky. Vložíme je na chvíli do osolené vařící vody a ocedíme.
  • 2
    Z tuku, mouky, jemně nakrájené cibule a z petrželky připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji kyselou smetanou, osolíme, opepříme, přidáme cukr a vinný ocet a vložíme okurky. Pomalu je dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec do pokrmu přidáme jemně nasekaný kopr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.