Olihně nadívané

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
7 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olihním odřízneme chapadla a nakrájíme je. V hmoždíři rozmícháme ančovičky, rozmarýn, česnek a rajčata. Přidáme strouhanku a nakrájená chapadla olihně a zamícháme. Je-li směs suchá, přidáme lžičku vody.
  • 2
    Vnitřek olihní naplníme pastou a nití každou trubičku podélně převážeme, aby náplň nevypadla. Trubičky neplníme hodně, aby při smažení nepraskly.
  • 3
    Rozehřejeme olej, přidáme pokrájenou cibuli a smažíme, dokud nezezlátne. Přidáme do pánve nadívané olihně a smažíme, dokud nezhnědnou cca 4 minuty. Přidáme vývar a víno a přivedeme k varu. Zakryjeme pánev pokličkou a na mírném ohni je povaříme 15 minut.
  • 4
    Sundáme pokličku a povaříme dalších 15 minut, dokud se část omáčky neodpaří. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.