Olivové máslo s kapary

20 min.
Řecko
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
34 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
818 mg
Cukr
35 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo necháme dostatečně změknout. Černé i zelené olivy zbavíme pecek a nakrájíme hodně nadrobno, kapary trochu pokrájíme a nakládanou papriku nakrájíme na drobné nudličky. Smícháme s měkkým máslem, přimícháme posekanou pažitku, osolíme a opepříme mletým bílým pepřem. Vložíme do misky a necháme ztuhnout v lednici.
  • 2
    Ochucené máslo používáme při grilování masa, drůbeže a ryb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.