Olivový salát s paprikami a zelím

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky očistíme, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Hlávkové zelí omyjeme a jemně nakrájíme.
  • 2
    Nakrájenou zeleninu vsypeme do mísy, přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a vypeckované zelené olivy nakrájené na plátky.
  • 3
    Salát pokapeme olivovým olejem a podle chuti osolíme a opepříme. Vše dobře promícháme.
  • 4
    Před podáváním salát vychladíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.