Olomoucká roláda

120 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
908 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
32 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
888 mg
Cukr
930 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špalíček zadního hovězího rozřízneme na plát a naklepeme. Nasolíme, opepříme a potřeme hořčicí, poklademe kolečky salámu a tvarůžků. Na rozpáleném másle zpěníme cibuli nadrobno a umícháme řídká vejce, která navršíme na salám a sýr. Roládu svineme a zavážeme nití nebo silikonovou gumou, posolíme a na rozpáleném oleji v pekáči zprudka osmahneme ze všech stran. Zalijeme pivem, zakryjeme alobalem a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Podle potřeby podléváme vodou a výpekem. Když je maso měkké, vlijeme do šťávy trochu vody smíchané s moukou, rozmícháme a necháme povařit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.