Olomoucké tvarůřžky smažené v masovém obalu
30 min.
Ingredience
- 600gramůVepřové maso mleté
- 300gramůSýr Ementál (Primátor)
- 1lžíceVegeta
- 1lžičkaKari koření
- 8kusůTvarůžky olomoucké malé
- 2lžíceMandle
- 4lžíceStrouhanka
- 4lžíceOlej slunečnicový
- 3kusyVejce slepičí
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
902 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
70 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Mleté maso smícháme s nastrouhaným sýrem a dochutíme vegetou a kari kořením.
- 2Olomoucké tvarůžky postupně obalíme v hladké mouce, vejcích a ve strouhance smíchané s umletými mandlemi a v připravené masové směsi.
- 3V pánvi rozehřejeme olej, obalené tvarůžky v něm smažíme dozlatova a teplé ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.