Olomoucké tvarůřžky smažené v masovém obalu

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
902 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
70 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso smícháme s nastrouhaným sýrem a dochutíme vegetou a kari kořením.
  • 2
    Olomoucké tvarůžky postupně obalíme v hladké mouce, vejcích a ve strouhance smíchané s umletými mandlemi a v připravené masové směsi.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, obalené tvarůžky v něm smažíme dozlatova a teplé ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.