Omáčka Adlon

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
41 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
6 g
Cukr
475 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve utřeme žloutky s máslem, 1 lžící citronové šťávy, solí a pepřem. Vložíme do horké vodní lázně a šleháme, dokud směs nezhoustne. Nevaříme. Poté vmícháme zeleninový vývar, odstavíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Přimícháme sardelovou pastu, sójovou omáčku, hořčici a kaviár. Omáčku vychladíme.
  • 3
    Je vhodná ke studené pečeni.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.