Omáčka k pečeni

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, zeleninu na něm smažíme asi 5 minut do zlatova, zaprášíme moukou a promícháme.
  • 3
    Přidáme protlak, vývar a důkladně promícháme. Vaříme zakryté asi 30 minut.
  • 4
    Omáčku propasírujeme přes síto nebo rozmixujeme. Osolíme, opepříme a dochutíme špetkou cukru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.