Omáčka M - M

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
13 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev oloupeme a nastrouháme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej a podusíme na něm cibuli, mrkev a oloupané mandle. Podlijeme vývarem a vaříme asi 10 minut při střední teplotě.
  • 3
    Jablko oloupeme, vyjmeme jádřinec a nakrájíme ho na malé kousky, které krátce povaříme v hrnci s ostatními přísadami.
  • 4
    Hotové rozmixujeme na jemnou omáčku, osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.