Omáčka pečená se zeleninou

220 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
142 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme a nakrájíme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, na kterém osmahneme připravenou zeleninu a kost, přidáme rozmarýn a pepř, když se na pánvi vytvoří hnědý výpek, zalijeme směs vínem a fondem.
  • 3
    Do směsi vhodíme houby a vaříme zhruba 170 minut.
  • 4
    Směs přelijeme přes síto a do čisté omáčky vlijeme smetanu, dochutíme solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.