Omáčka po židovsku
20 min.
Ingredience
- 100gramůPórek
- 100gramůHouby čerstvé
- 3stroužkyČesnek
- 1kusCitrony
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 250gramůJogurt bílý
- 1decilitrOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
28 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Uvařené houby scedíme, vychladíme a dáme do misky, kam přidáme pórek, oloupaný česnek, olej, nastrouhanou citrónovou kůru, sůl, pepř, vylijeme jogurt a mixérem dobře všechny suroviny rozmixujeme. Připravenou omáčku skladujeme v chladu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.