Omáčka s černým rybízovým likérem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
83 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oba druhy vývaru smícháme s octem a rybízovým likérem, přivedeme k varu a vaříme do zhoustnutí.
  • 2
    Vmícháme zakysanou smetanu a rybízové želé. Ochutíme solí, pepřem a hořčicí.
  • 3
    Omáčku podáváme dozdobenou kuličkami červeného rybízu.
  • 4
    Je vhodná k masu, zejména kuřeti a kachním prsům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.