Omáčka slezinová

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
7 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
887 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slezinu očistíme a umeleme na masovém strojku. Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli a osmahneme. Přidáme mletou slezinu, podlijeme trochou vody a dusíme 20 minut. Zahustíme jíškou, osolíme, opepříme, přidáme česnek, majoránku a mletý kmín.
  • 3
    Povaříme ještě 5 minut a odstavíme.
  • 4
    Omáčku podáváme k vařeným těstovinám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.