Omáčka z bazalky s platýsem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
463 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
28 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
201 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme bazalku, necháme okapat, otrháme lístky a dáme do mixéru s tvarohem a 3 lžícemi citronové šťávy. Rozmixujeme na kaši. Poté dáme do misky, osolíme, opepříme a dáme do chladu.
  • 2
    Opláchneme a osušíme rybu. Pokapeme zbylou citronovou šťávou, opepříme a osolíme z obou stran. Rybu obalíme v mouce.
  • 3
    Rozpálíme ve woku 2 lžíce margarínu, osmažíme z každé strany rybu cca 5 minut.
  • 4
    Horkou vodou omyjeme citron a nakrájíme na osminky. Dáme na talíř spolu s rybou a bazalkovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.