Omáčka z červené řepy
35 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůSýr Ricotta
- 300gramůČervená řepa
- 1špetkaSůl
- 100mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 60gramůMáslo čerstvé
- 100gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1447 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
114 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
8 g
Cukr
22 g
Postup přípravy
- 1Červenou řepu rozmixujeme a podusíme na rozehřátém másle.
- 2Poté přimícháme smetanu a ricottu. Krátce povaříme a za stálého míchání přidáme nastrouhaný parmazán. Dochutíme solí a pepřem.
- 3Omáčka je vhodná k tortellini a raviolám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.