Omáčka z mletého hovězího masa

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
534 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené hovězí maso jemně umeleme. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli a mouku, po částech zalijeme mlékem (nebo smetanou) a vymícháme na hladkou omáčku. Zvolna ji povaříme asi 10 minut.
  • 2
    Potom do omáčky vložíme mleté maso, přidáme sůl, koření, podle potřeby zředíme a povaříme. Nakonec přisypeme nasekanou petrželku.
  • 3
    Podáváme s houskovými knedlíky nebo s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.