Omáčka ze zelených rajčat

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve rozpálíme olej a orestujeme na něm nasekanou cibuli a česnek. Poté přidáme a podusíme na kostičky nakrájená rajčata. (červená rajčata předem oloupeme).
  • 2
    Přimícháme zeleninový vývar, ocet, cukr, sůl a tabasco a zvolna cca 20min provaříme.
  • 3
    Omáčku prolisujeme přes síto a přidáme nasekané bylinky.
  • 4
    Omáčka je vhodná k masu, zejména k telecím řízkům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.