Omeleta Parmentier
25 min.
Ingredience
- 20gramůPetržel kudrnka
- 80gramůBrambory
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyRajčata
- 6kusůVejce slepičí
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
20 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Brambory očistíme, nakrájíme na kostičky a vaříme ve slané vodě 10 minut.
- 2V misce rozšleháme vejce, osolíme a opepříme.
- 3Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme brambory, posekanou petrželku a nalijeme rozšlehaná vejce. Promícháme a smažíme po obou stranách dozlatova.
- 4Bramborovou omeletu podáváme s čerstvou zeleninou jako snídani.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.