Omeleta s celerem a piniovými oříšky

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
46 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer očistíme, podélně rozpůlíme a nakrájíme na kousky asi 1 cm dlouhé. 4 listy nadrobno nasekáme. Celer opékáme na lžíci rozehřátého másla za stálého míchání asi 8 minut.
  • 2
    Vejce rozšleháme se 100 ml vody, solí, pepřem a nasekanými celerovými listy. Rozehřejeme lžíci másla, přidáme rozšlehaná vejce a pod poklicí necháme asi 2 minuty ztuhnout. Potom omeletu pokryjeme opečenými kousky celeru a smažíme ještě 1 minutu. Obrátíme a smažíme další 3 minuty. Nakonec omeletu znovu obrátíme a posypeme nasucho opraženými piniemi. Nakrájíme na porce a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.