Omeleta s mletým masem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
31 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme na kolečka a necháme zesklovatět na 3 lžících oleje. Vmícháme očištěné, na nudličky nakrájené papriky, tymián a opékáme asi 2 minuty. Vyjmeme z pánve a necháme na teplém místě.
  • 2
    Ve výpeku osmahneme mleté maso a vmícháme papriky s tymiánem a cibulí. Podle chuti osolíme a opepříme. Maso zalijeme rozšlehanými vejci a pečeme, až se spodní strana opeče dozlatova. Omeletu obrátíme, přidáme lžíci oleje a dopečeme.
  • 3
    Hotovou omeletu nakrájíme na porce a posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.