Omeleta s nivou a ementálem

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
22 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílky oddělíme od žloutků a ušleháme do tuhého sněhu. Žloutky smícháme se solí a pepřem. Nivu nakrájíme na kousky a ementál nastrouháme.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme máslo. Sýr a vaječný sníh smícháme se žloutky. Směs nalijeme na pánev a opékáme z každé strany 2 minuty. Po opečení položíme na prkénko, rozdělíme na porce a ozdobíme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 24. 4. 2017
Omeleta s nivou a ementálem
Rychlá omeleta 😉