Omeleta s plody moře

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
24 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce našleháme s mlékem a sójovou omáčkou. Rozehřejeme sezamový olej ve woku, přidáme pokrájenou šalotku, pórek a papriku. Smažíme 3 minuty za stálého míchání. Přidáme kroužky olihně, krevety a pokrájenou bazalku. Smažíme další 3 minuty. Osolíme, opepříme a přendáme do předehřáté mísy a udržujeme teplé.
  • 2
    V omeletové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme našlehanou směs s vejcem. Smažíme, dokud těsto neztuhne. Na polovinu omelety rozložíme zeleninu s plody moře a druhou polovinu omelety přes směs přehneme.
  • 3
    Omeletu rozkrájíme na 4 porce a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.