Omeleta s pórkem

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
15 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný pórek zbavený tvrdých částí nakrájíme na jemná kolečka. Osmažíme na rozpáleném másle doměkka, přidáme sůl, pepř a citronovou šťávu, dosmažíme dozlatova.
  • 2
    V míse ušleháme vejce, přidáme smažený pórek, na velké pánvi rozpálíme máslo, vlijeme vaječnou směs. Smažíme dozlatova z obou stran, opatrně vyjmeme z pánve a rozkrojíme ještě horké na trojúhelníky jako pizzu. Servírujeme ozdobené nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.