Omeleta s rajčaty a česnekem
20 min.
Ingredience
- 20gramůPetržel kudrnka
- 6kusůVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyRajčata
- 2stroužkyČesnek
- 20mililitrůOlej olivový
- 6kusůRohlíky bílé
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
21 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi rozpálíme olivový olej. Česnek prolisujeme, rajčata zbavíme jadérek a pokrájíme na kostičky. Rajčata s česnekem nasypeme na rozpálený olej a dvě minuty restujeme.
- 2V misce rozšleháme vejce, osolíme, opepříme a nalijeme na rajčata s česnekem. Omeletu osmažíme po obou stranách. Přendáme na talíř a povrch posypeme posekanou petrželkou.
- 3Podáváme jako vydatnou snídani s bílými rohlíky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.