Omeleta s rajčaty a česnekem

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
21 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpálíme olivový olej. Česnek prolisujeme, rajčata zbavíme jadérek a pokrájíme na kostičky. Rajčata s česnekem nasypeme na rozpálený olej a dvě minuty restujeme.
  • 2
    V misce rozšleháme vejce, osolíme, opepříme a nalijeme na rajčata s česnekem. Omeletu osmažíme po obou stranách. Přendáme na talíř a povrch posypeme posekanou petrželkou.
  • 3
    Podáváme jako vydatnou snídani s bílými rohlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.