Omeleta s rybím masem
50 min.
Ingredience
- 6kusůVejce slepičí
- 1lžičkaSůl
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyRajčata
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceCitronová šťáva
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
30 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky. Krátce je opečeme na kousku másla.
- 2Omyté filé podusíme v troše vody doměkka, nakrájíme na kousky a promícháme s opečenými rajčaty. Osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a přidáme nasekanou petrželku. Vše zlehka promícháme.
- 3Vejce rozšleháme, osolíme a na zbylém másle z nich upečeme na pánvi 4 omelety. Každou omeletu poklademe částí připravené náplně a stočíme nebo přehneme. Upravíme na talíře a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.