Omeleta s telecí ledvinou
50 min.

Ingredience
- 12kusůVejce slepičí
- 50gramůMáslo čerstvé
- 4lžíceMléko polotučné
- 1kusTelecí ledviny
- 1kusPetržel - nať
- 50gramůŽampiony čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5kusCibule
- 0,5šálekVíno madeira
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
32 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
368 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme nasekanou petrželku, nakrájené žampiony a vše podusíme.
- 2Telecí ledvinu upečeme, zbavíme tuku a nasekáme nahrubo. Přidáme ji k podušené směsi, zalijeme vývarem a necháme přejít varem. Osolíme, opepříme a ochutíme Madeirou.
- 3Z vajec, mléka a špetky soli připravíme 4 omelety. Naplníme je hotovou směsí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.