Omeleta s telecí ledvinou

50 min.
Rakousko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
32 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
368 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme nasekanou petrželku, nakrájené žampiony a vše podusíme.
  • 2
    Telecí ledvinu upečeme, zbavíme tuku a nasekáme nahrubo. Přidáme ji k podušené směsi, zalijeme vývarem a necháme přejít varem. Osolíme, opepříme a ochutíme Madeirou.
  • 3
    Z vajec, mléka a špetky soli připravíme 4 omelety. Naplníme je hotovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.