Omeleta se špenátem a žampiony

25 min.
Evropa

Postup přípravy

  • 1
    Petrželovou nať nasekáme nadrobno, opláchnutý špenát necháme okapat, žampiony očistíme a nakrájíme na kousky, opražené kešu oříšky nasekáme nahrubo, sýr nastrouháme.
  • 2
    V rendlíku zpěníme na másle cibuli, přidáme žampiony, sůl, pepř a smažíme alespoň 4 minuty. Poté vmícháme špenát a dusíme, když se tekutina vydusí, přidáme kešu oříšky a na mírném plameni osmažíme. Na směs vlijeme vejce, která jsme rozšlehali s mlékem, posypeme petrželovou natí a zhruba 4 minuty smažíme. Omeletu posypeme sýrem, vložíme do trouby a zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.