Omeleta se špenátovými listy

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
575 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
29 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenátové listy přebereme, povadlé vyhodíme. Posekáme je nadrobno, prolisujeme česnek a vsypeme na pánev, kde jsme rozpustili máslo. Orestujeme 2 minuty.
  • 2
    V misce rozšleháme metlou vejce, osolíme, opepříme, přidáme špenát s česnekem, promícháme a vlijeme na pánev s rozpáleným máslem. Smažíme po obou stranách, dokud omeleta nedostane zlatavou barvu.
  • 3
    Podáváme s kečupem a bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.