Omeleta se špenátovými listy
20 min.
Ingredience
- 6kusůVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůMáslo čerstvé
- 60gramůŠpenát listový čerstvý
- 50mililitrůKečup
- 6kusůRohlíky bílé
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
575 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
29 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Špenátové listy přebereme, povadlé vyhodíme. Posekáme je nadrobno, prolisujeme česnek a vsypeme na pánev, kde jsme rozpustili máslo. Orestujeme 2 minuty.
- 2V misce rozšleháme metlou vejce, osolíme, opepříme, přidáme špenát s česnekem, promícháme a vlijeme na pánev s rozpáleným máslem. Smažíme po obou stranách, dokud omeleta nedostane zlatavou barvu.
- 3Podáváme s kečupem a bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.