Omeleta se šťovíkem
15 min.
Ingredience
- 20gramůPetržel kudrnka
- 30gramůŠťovík
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyRajčata
- 30gramůMáslo čerstvé
- 6kusůVejce slepičí
- 6kusůRohlíky bílé
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
23 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Listy šťovíku posekáme nadrobno, v misce rozšleháme vejce, přidáme špetku soli, pepře, přimícháme šťovík a vlijeme na rozpálené máslo do pánve. Omeletu opečeme po obou stranách dozlatova.
- 2Přendáme na talíř a povrch omelety ozdobíme plátky rajčat a sekanou petrželkou.
- 3Podáváme jako snídani s bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.