Omeleta z hřibů

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předehřejeme troubu na 180 °C nebo na stupeň 4.
  • 2
    Na mírném plameni rozehřejeme máslo spolu s olivovým olejem. Na jemno nakrájenou cibuli, papriku a hříbky přidáme do pánve a restujeme 5-10 minut. Cibule musí zesklovatět a houby pustit vodu. Pak přidáme oregano. Vejce s vodou mezitím rozšleháme, přidáme sůl, pepř a nastrouhaný sýr.
  • 3
    Ztlumíme plamen a vlijeme do směsi. Až vejce začnou být hotová, dáme pánev do předehřáté trouby a necháme vejce 10-15 minut propéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.