Omeleta z rýžových nudlí
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 250gramůNudle rýžové
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůAnglická slanina
- 4lžíceOlej stolní
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1kusPetržel - nať
- 1kusCuketa
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
24 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rýžové nudle uvaříme ve vroucí osolené vodě.
- 2Scedíme a přidáme 2 lžíce oleje, aby se nudle neslepily.
- 3Na kostičky nakrájíme cuketu a cibuli, slaninu na proužky a na zbylém oleji osmahneme. Osolíme, opepříme a přidáme k nudlím.
- 4Přidáme nasekanou petrželku, vše promícháme s rozšlehanými vejci. Nudlové těsto nanášíme jako lívance na rozpálenou pánev a z obou stran smažíme na zbylém oleji.
- 5Hotovu omeletu posypeme sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.