Omeleta ze syrových brambor

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
21 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a za občasného míchání osmahneme na pánvi na části oleje doměkka. Podle chuti osolíme, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a promícháme. Vše vyjmeme z pánve a necháme okapat.
  • 2
    V míse rozšleháme vejce, přidáme brambory smíchané s cibulí, podle chuti směs přisolíme, znovu promícháme.
  • 3
    Na větší pánvi rozpálíme zbylý olej a z připravené směsi usmažíme omeletu po obou stranách.
  • 4
    Omeletu naporcujeme a ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.