Opečené čínské zelí

14 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
17 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z čínského zelí odkrájíme měkké části listů, řapíky nakrájíme na proužky. Na hlubší pánvi rozpálíme arašídový olej, vložíme česnek, pokrájený na kousky a restujeme za stálého míchání, až česnek zezlátne. Přihodíme nakrájené řapíky a opékáme přibližně minutu, potom přidáme zbytky listů, zakapeme ústřicovou omáčkou, opepříme a jakmile listy zavadnou, odstavíme. Rozdělíme na jednotlivé talíře, zakapeme arašídovým olejem a posypeme sezamem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.