Opečené šťouchané brambory
40 min.
Ingredience
- 750gramůBrambory
- 60gramůSádlo škvařené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCibule
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky.
- 2Na rozpáleném sádle zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme brambory, osolíme, opepříme, rozšťoucháme a opečeme je.
- 3Podáváme jako přílohu k vařenému hovězímu masu, smaženým játrům nebo k opečeným uzeninám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 29. 9. 2015
Opečené šťouchané brambory
Opečené šťouchané brambory jsou naprosto báječné a to nejen po stránce chuti a vůně, ale také po stránce časové a finanční. Recept má od nás pět hvězdiček a všem ho vřele doporučujeme. Jako maso jsme zvolili vepřové.