Opečené šťouchané brambory

40 min.
Rakousko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Na rozpáleném sádle zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme brambory, osolíme, opepříme, rozšťoucháme a opečeme je.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k vařenému hovězímu masu, smaženým játrům nebo k opečeným uzeninám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 29. 9. 2015
Opečené šťouchané brambory
Opečené šťouchané brambory jsou naprosto báječné a to nejen po stránce chuti a vůně, ale také po stránce časové a finanční. Recept má od nás pět hvězdiček a všem ho vřele doporučujeme. Jako maso jsme zvolili vepřové.