Opečený chléb s pyré z černých oliv

27 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
391 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Černé olivy rozpůlíme, vypeckujeme a dáme do mixéru. přidáme k nim olivový olej, čerstvě vymačkanou šťávu z limetky (1 lžíce), omyté snítky petrželové a koprové natě, a pokrájené stroužky česneku. Směs rozmixujeme na hladké pyré. Omyté scherry rajčátka rozkrojíme na poloviny.
  • 2
    V topinkovači opečeme dozlatova plátky celozrnného bílého chleba. Hned horké plátky potřeme olivovým pyré, ozdobíme je rajčátky a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.