Opékaný pstruh s mandlemi

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
749 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
51 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
652 mg
Vápník
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a osušíme pstruhy. Osolíme je, opepříme a obalíme v mouce.
  • 2
    Na větší pánvi rozpálíme část másla a vložíme na něj pstruhy. Ztlumíme plamen a opékáme ryby z každé strany 10 minut.
  • 3
    Na druhé pánvi mezitím rozehřejeme zbytek másla a na něm osmažíme mandlové lupínky dozlatova.
  • 4
    Opečené pstruhy narovnáme na talíře a posypeme opečenými mandlovými lupínky. Zalijeme máslem a nakonec posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.