Ořechová omáčka se zeleninou
25 min.
Ingredience
- 100gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 25gramůFeferony
- 80gramůMandle mleté
- 80gramůOřechy vlašské
- 2stroužkyČesnek
- 4gramySůl
- 1gramPepř černý mletý
- 15mililitrůOcet vinný
- 100mililitrůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
49 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rajčata scedíme, trochu pokrájíme, feferonku rozkrojíme, zbavíme semínek a zbytek posekáme najemno, česnek prolisujeme.
- 2V pánvi rozehřejeme polovinu oleje, přidáme rajčata, česnek, feferonku, mleté mandle, mleté ořechy a dusíme doměkka. Odstavíme, ochutíme solí, pepřem, octem a přimícháme zbytek oleje.
- 3Omáčku podáváme k rybám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.