Ořechové čatní

60 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
41 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si připravíme suroviny. Nakrájíme nadrobno cibuli, zvlášť nadrobno nakrájíme česnek, nadrobno nasekáme vlašské ořechy, rajčata a chilli papričku.
  • 2
    Poté vložíme cibuli do pánve se středně rozehřátým olejem a za občasného míchání ji necháme zesklovatět. Dále přidáme česnek a opět mícháme zhruba 2 minuty. Přidáme vlašské ořechy a necháme opražit.
  • 3
    Poté přimícháme 2 lžíce medu, chilli papričku, sůl, pepř, lžici octa a dobře promícháme. Za 2 minuty přimícháme rajčata a snížíme teplotu a za občasného míchání dusíme půl hodiny až 40 minut.
  • 4
    Čatní můžeme servírovat hned anebo ho vložit do uzavřené nejlépe skleněné nádoby a v lednici uchovat několik dní.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.