Ostrá bylinková omáčka
15 min.
Ingredience
- 2kusyFeferony
- 50gramůBylinky čerstvé - svazek
- 50mililitrůOlej olivový
- 50mililitrůVývar zeleninový
- 1špetkaSůl
- 1kusCitrony
- 2lžičkyHořčice
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
138 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
13 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
396 mg
Postup přípravy
- 1Feferonky zbavíme semen. Jednu feferonku, bylinky a kůru z omytého citronu najemno nasekáme. Vše promícháme s hořčicí a citronovou šťávou. Přimícháme prolisovaný česnek, olej a zeleninový vývar.
- 2Nakonec omáčku podle chuti osolíme a ozdobíme zbylou feferonkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.