Ostrá křenová omáčka

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
693 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce za pomoci ručního šlehače ušleháme do tuha šlehačku. Křen omyjeme, očistíme a najemno nastrouháme.
  • 2
    V míse smícháme ocet, limetkovou šťávu, strouhanku, dijonskou hořčici a necháme 60 minut odležet v chladničce.
  • 3
    Mísu se směsí vyjmeme z chladničky a opatrně vmícháme šlehačku, křen, cukr, sůl a pepř. Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.