Ostrá masová směs na topinky

16 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
32 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso z kýty nebo "falešné" svíčkové omyjeme a pokrájíme na nudličky. Cibuli s česnekem očistíme. Cibuli nakrájíme na malé kostičky, česnek nasekáme nadrobno. Feferonky omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semínek a drobně pokrájíme. Nakládané kapie pokrájíme na nudličky.
  • 2
    V míse maso promícháme se solí, pepřem a maizenou. V pánvi rozpálíme olej a maso restujeme dozlatova 2-3 minuty. Pak přimícháme cibuli, feferonky, chilli, 1,5 lžíce ostrého kečupu a nakonec kapii. To vše restujeme jen 1-2 minuty.
  • 3
    Pikantní směs použijeme teplou i studenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.