Ostrá omáčka ze španělské kuchyně

10 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
20 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata a česnek oloupeme a nakrájíme spolu s červenou a zelenou paprikou na menší kousky. Dáme je do misky a mixérem rozmixujeme. Do omáčky přidáme červené víno, které jsme smíchali s olejem.
  • 2
    Nakonec omáčku podle vlastní chuti dochutíme solí, pepřem a opět promícháme.
  • 3
    Hotovou omáčku vlejeme do vhodné uzavíratelné nádoby a odložíme do lednice vychladit a odležet. Těsně před podáváním studenou omáčku porcujeme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.