Ostrá polévka s jogurtem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
131 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli spolu s česnekem oloupeme, drobně nakrájíme. V hrnci rozpálíme olej, přidáme připravenou cibuli, kterou za stálého míchání opečeme dozlatova, potom přidáme česnek, nasekanou chilli papričku, nastrouhaný zázvor, posypeme skořici a vše chvilku opékáme. Přimícháme kečup, vysypeme rajčata, fazolky, zalijeme vodou, zamícháme a pod poklici vaříme přibližně 30 minut.
  • 2
    Před dokončením vaření polévku dochutíme solí a pepřem. Mačkadlem na brambory rozmačkáme fazole a rajčata, ale ne všechny, jen aby se zahustila polévka.
  • 3
    Připravenou polévku rozdělíme na hluboké talíře a na každou porci položíme lžíci jogurtu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.