Ostravská kapustnice

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
35 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
720 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté vepřové maso vaříme v osolené vodě spolu s houbami a klobásou 30-40 minut. Maso a klobásu potom nakrájíme na kostky a vrátíme do hrnce. Přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu, kysané zelí a vše vaříme doměkka.
  • 2
    Polévku nakonec zahustíme jíškou a ještě chvíli povaříme. Ochutíme pepřem, solí, prolisovaným česnekem a majoránkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 22. 2. 2017
Ostravská kapustnice
Klasika
Anonymní uživatel
čt 23. 2. 2017
Ostravská kapustnice
Miluji všechny polévky s kysaným zelí.