Ostré jehněčí kotletky

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
29 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
152 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy dáme bílý jogurt, přidáme prolisovaný česnek, citronovou šťávu, chilli koření, pepř a sůl. Vše důkladně promícháme.
  • 2
    Naklepané kotletky do této směsi vložíme tak, aby byly všechny ponořené. Je lepší nechat maso uležet v lednici přes noc, aby bylo křehčí, ale stačí nechat marinovat po dobu 30 minut.
  • 3
    Na rozpálené pánvi s trochou olivového oleje smažíme kotletky po obou stranách 10 minut.
  • 4
    Jako přílohu můžeme podávat bramborové hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.