Ostré krůtí hranolky
45 min.
Ingredience
- 180gramůKrůtí prsa
- 20gramůOlej rostlinný
- 50gramůCibule
- 20gramůKapie sterilovaná
- 1kusFeferony
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2špetkySůl
- 20gramůKečup
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
15 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
675 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme najemno, česnek utřeme se špetkou soli, jednu feferonku zbavíme semen a nakrájíme na drobné proužky, stejně jako naloženou kapii.
- 2Krůtí prsa nakrájíme na kratší hranolky. V hlubším rendlíku na rozpáleném oleji orestujeme maso, poté vsypeme cibuli, česnek, kapii, feferonky, pepř a sůl. Vše dobře promícháme, vlijeme kečup a asi minutu dusíme.
- 3Jako přílohu podáváme restované bramborové hranolky nebo vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.