Ostré krůtí hranolky

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
15 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
675 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme najemno, česnek utřeme se špetkou soli, jednu feferonku zbavíme semen a nakrájíme na drobné proužky, stejně jako naloženou kapii.
  • 2
    Krůtí prsa nakrájíme na kratší hranolky. V hlubším rendlíku na rozpáleném oleji orestujeme maso, poté vsypeme cibuli, česnek, kapii, feferonky, pepř a sůl. Vše dobře promícháme, vlijeme kečup a asi minutu dusíme.
  • 3
    Jako přílohu podáváme restované bramborové hranolky nebo vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.