Ostrý hovězí guláš s pivem

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
19 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na kostičky, maso na kostky, feferonku zbavíme semen a překrojíme.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a restujeme.
  • 3
    Poté přisypeme papriku a kmín, přidáme rajčatový protlak, promícháme, zalijeme polovinou piva a pod poklicí dusíme.
  • 4
    Když je maso téměř měkké, zahustíme ho strouhanými syrovými bramborami.
  • 5
    Přidáme feferonku, přilijeme zbylé pivo a za občasného míchání dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.