Ostrý hovězí guláš s pivem
140 min.
Ingredience
- 700gramůHovězí kližka
- 2lžíceOlej rostlinný
- 2kusyCibule
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 2špetkyPepř černý mletý
- 600mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 2kusyBrambory
- 1kusFeferony
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaSůl
- 0,25lžičkaKmín mletý
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
19 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na kostičky, maso na kostky, feferonku zbavíme semen a překrojíme.
- 2Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a restujeme.
- 3Poté přisypeme papriku a kmín, přidáme rajčatový protlak, promícháme, zalijeme polovinou piva a pod poklicí dusíme.
- 4Když je maso téměř měkké, zahustíme ho strouhanými syrovými bramborami.
- 5Přidáme feferonku, přilijeme zbylé pivo a za občasného míchání dovaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.