Ostrý salát z kysaného zelí

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
730 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
32 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
6 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kysané zelí scedíme, necháme okapat, překrájíme na menší kousky. Přidáme scezené rozinky namočíme v rumu. Nakrájíme na tenké nudličky omytá jablka a promícháme. Šunkový salám nakrájíme na malé kostičky, přimícháme do salátu.
  • 2
    Salát dochutíme solí, pepřem, kari kořením, zalijeme zakysanou smetanou a důkladně promícháme.
  • 3
    Rozdělíme podle porci na jednotlivé talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.