Ostrý zelný salát

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté zelí nakrájíme na čtverečky, spaříme vařící vodou, scedíme a po okapání dáme do hlubší mísy.
  • 2
    Na oleji osmahneme zrnka pepře, odstavíme, vmícháme chilli koření a ihned přecedíme na zelí.
  • 3
    Očištěné houby nakrájíme na plátky, podusíme v troše vody a necháme okapat. Očištěnou papriku nakrájíme na čtverečky a spolu s houbami přidáme k zelí.
  • 4
    Salát osolíme, osladíme, okyselíme a dobře promícháme. Necháme chvíli v chladu proležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.